Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

LIA HIDE-IDRA KAYNE-ΜΑΡΙΚΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ











ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΣΜΟΚΙΝ

Τρία κορίτσια στα μικρόφωνα και τέσσερα κορίτσια στην ορχήστρα (βιολί, φλάουτο,τσέλο,ηλεκτρικό κοντραμπάσο). Ένα πιάνο με ουρά που εναλλάξ μοιράστηκαν η Μαρίκα και η Lia. Η Lia με μεγάλη φωνητική έκταση και εξαιρετική πιανιστική τεχνική, η Μαρίκα με πιο άλτο αποχρώσεις και πλουσιότερες αρμονικές σε δικά της και όχι μόνο κομμάτια, αλλά και η πιο άνετη Idra με νέγρικο στυλ μας ξύπνησαν μνήμες από τις προηγούμενες δεκαετίες και αιώνα.
Φρέσκια γνωριμία- δεν έχουν κλείσει χρόνο μαζί και έχοντας κοινά ακούσματα και προτιμήσεις αποφασίζουν να τραγουδήσουν τους άντρες  που αγαπούν. Cohen, Sting,Presley, Nat King Cole,Tom Waits, David Bowie ....
Ήταν ένα συμπαθητικό girl power evening στην Πλατεία Καρύτση που παραμένει must για βραδινή έξοδο με πολλά μαγαζιά για μπίρα ή ποτό. Ο χρόνος δυστυχώς δεν μας πήρε για κάτι after λόγω μετρό και καθημερινής, αλλά η καλή μας Amstel ήταν χορηγός της συναυλίας και είχε προμηθεύσει την Φιλολογική Αίθουσα Παρνασσός με ψυγείο τίγκα στα μπιρόνια. Ξεδιψάσαμε στο διάλειμμα δεν μπορώ να πω αν και ήταν λίγο περίεργο το θέαμα: κοινό με μπίρες έξω από την πιο καρακλασσικούρα αίθουσα της Αθήνας... 
Δεν με χάλασε όμως, ούτε τις υπόλοιπες τέσσερις τις παρέας! Πιο πολύ μας αποσυντόνισε το ατύχημα που είχαμε με το αυτοκίνητο ανεβαίνοντας προς την στάση του μετρό, η όλη διαδικασία με τις οδικές βοήθειες και το ό,τι χάσαμε 30 λεπτά από το πρόγραμμα. 
Τέλος το ντυσιματάκι του γκρουπ νομίζω θέλει λίγο βελτίωση. Ειδικά το δεύτερο μέρος ήταν λίγο στη λογική και εποχή της αίθουσας. Τούλια και ταφτάδες ανήκουν στο παρελθόν! 

Καλή η προσπάθεια κορίτσια, ελπίζω να σας πάει καλά και από δω και πέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου